MENIUL SĂPTĂMÂNII 20 februarie – 24 februarie 2017

MIC DEJUN 

PRANZ

GUSTARE 

Tartine cu unt si dulceata/Ceai de plante

Ciorba cu perisoare/yofca cu branza

Mandarine,portocale/biscuiti simpli

MIC DEJUN 

PRANZ

GUSTARE 

Sandwich cu sunca/castravete/ceai cu lamaie

Supa crema de morcovi si dovlecei/cartofi frantuzesti/salata verde

Gogosi/mere

MIC DEJUN 

PRANZ

GUSTARE 

Merdenele cu gem/iaurt

Ciorba de pui/pui shanghai si piure de legume/salata de cruditati

Compot de mere si pere/biscuiti digestivi

MIC DEJUN 

PRANZ

GUSTARE 

Sandwich cu cascaval/ardei gras/ceai de plante cu ghimbir

Supa de vacuta/ghiveci cu legume si carne de vacuta

Turnata cu branza de vaci si stafide

MIC DEJUN 

PRANZ

GUSTARE 

Pate de ficat de casa/tartine cu telemea/castravete/ceai de sunatoare

Ciorba taraneasca cu curcan/pulpe de curcan la cuptor cu sos natur/risotto cu unt

Salata de fructe