Campanii sociale

In fiecare an, in preajma sarbatorilor de Craciun, vrem sa asezam un zambet pe chipurile copiilor din familii defavorizate social.

Tocmai de aceea, copiii de la gradinitele Kids Club sunt invitati sa ni se alature in aceasta campanie umanitara si sa devina spiridusii Mosului pentru gradinita din Aprozi, judetul Calarasi.

My Little ShoeBox nu este Mos Craciun sau alte fiinte magice, ci este despre oameni, despre altruism si compasiune.

Pentru a participa in aceasta campanie aveti nevoie de o cutie de pantofi, hartie de impachetat cadouri si generozitate. Puteti oferi tot ceea ce credeti ca are nevoie un copil de varsta celui pe care vreti sa-l ajutati: dulciuri, dar nu ceva perisabil, articole scolare (caiete de scris, creioane colorate, un ghiozdan, un penar sau orice altceva), jucarii potrivite pentru varsta si sexul copilului, articole de imbracaminte sau orice alt cadou de care stiti ca s-ar bucura copiii vostri sau de care v-ati fi bucurat voi daca erati in locul lor.

Pregatiti o felicitare de Craciun in care sa scrieti cateva randuri, ori sa desenati ceva frumos pentru cel ce va primi cutia, iar la final sigilati-o si etichetati-o cu genul si varsta copilului caruia i se adreseaza cadoul vostru.

Colectarea cutiilor se face in incinta scolii noastre, iar in ajunul sarbatorilor de iarna spiridusii Mosului vor imparti cadourile stranse tuturor copiilor de la gradinita din Aprozi.

Nu uitati! Printr-o cutie cu bunatati veti aduce bucurie si emotie in inima unui copil si veti permite spiritului Craciunului sa patrunda si in casele acestora.

Alaturati-va campaniei noastre!

Va asteptam in perioada 01 – 10 decembrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment