Kids Club a luat fiinţă în anul 2002, propunându-şi să creeze un mediu cald, familiar unde copiii să înveţe, să crească, să se dezvolte şi să lege prietenii.

La Kids Club copiii sunt atent supravegheaţi de personal calificat, tânăr, vesel şi dinamic. Copiii descoperă cu zâmbetul pe buze tainele muzicii, ale desenului, tainele dansului sportiv, ale limbii engleze sau germane. Fac primii paşi în matematică şi încearcă să descopere mediul înconjurător.

Kids Club are bucătărie proprie

despre kids club

Kids Club pune bază pe alimentaţia sănătoasă a copiilor. Medicul pediatru, Eremia Maria, elaborează săptămânal meniuri gustoase şi hrănitoare, astfel încât copiii să se dezvolte corespunzător vârstei, asigurând raportul corect de vitamine, minerale şi proteine.

La grădiniţa Kids Club aprovizionarea cu alimente se face zilnic, pentru ca hrana copiilor să fie proaspătă. În bucătăria noastră, bucătărese calificate, cu dragoste pentru copii, pregătesc pate de pui, pastă de brânză, chifteluţe la cuptor, prăjituri, fursecuri sau cozonac din ingrediente atent alese, fără adaosuri alimentare (knorr sau delikat) din fructe şi legume proaspete, carne proaspătă (nu congelată), unt, ouă, zahăr brun sau miere. Încercăm printr-un meniu diversificat şi corect pregătit (nu prăjim) să asigurăm o hrană gustoasă şi hrănitoare copiilor din grădiniţele Kids Club

Kids Club este format din 5 grădiniţe şi şcoală gimnazială.

Kids Club asigură asistență medicală permanentă

Kids Club oferă asistenţă psihologică de specialitate cât şi programe de dezvoltare personală conduse de psihologi cu experienţă în lucru cu copiii de grădiniţă şi şcoală.

Echipa care asigură asistenţa medicală a grădiniţelor Kids Club, face în fiecare dimineaţă triajul obligatoriu înainte de intrarea copiilor la grupă. Medicul pediatru asigură în fiecare săptămână o vizită amănunţită fiecărui copil din grădiniţă şi şcoală.

Grădiniţele Kids Club beneficiază de săli de clasă generoase, dotate cu mobilier specific, o bază materială modernă, cabinet medical, sală de mese, sală de dans, sală de sport şi spaţii de joacă în aer liber .

Personalul didactic, participă cu regularitate la cursuri de formare profesională, cercuri pedagogice sau colocvii organizate de Inspectoratele Şcolare sau alte instituţii de formare profesională.
Personalul de îngrijire (asistent educatoare/îngrijitoare) al Grădiniţei Kids Club este special ales pentru a se apleaca asupra nevoii fiecărui copil, astfel încât, copiii să nu rămână niciodată nesupravegheaţi.