Testimoniale 2

O gradinita in sectorul 6 in urma cu 10 ani? Cat de greu mi-ar fi fost sa o gasesc.

Cred ca foarte greu si foarte usor. Nu pot sa spun daca acum 10 ani era o singura gradinita in sectorul 6.
Particulara. Ca de stat stiam ca sunt multe. Dar pot sa spun ca tehnologic mi-ar fi fost foarte greu sa gasesc una.
Cea mai buna retea de socializare in 2004 ani erau mamicile multumite. Mult mai multumite decat in ziua de azi de o gradinita in sectorul 6, sau in sectorul 3, sau in orice sector locuiau si isi duceau copilul la gradinita.
Cat de fericit era copilul, pe atat de multumita era mamica. Pe cat de mult invata copilul in acea gradinita, pe atat recomanda mai puternic gradinita respectiva mamica.
In 2014, acest criteriu de multumire se mentine, numai ca intervin si alte recomandari. In special internetul, social media.

Fiind in cautare de o gradinita in sectorul 6

m-am descurcat foarte usor in a descoperi virtual aproape 30 de gradinite particulare. Problema mea a fost in a gasi mamicile multumite de serviciile gradinitelor. Si nu ma refer la acele mamici care isi au copiii intr-o gradinita in sectorul 6 de fite si cu nume pompos, doar pentru ca “da bine” in socializarea cu colegele din multinationala.

Nu! Eram in cautarea acelor mamici care au cautat o gradinita in sectorul 6 in care copiii lor sa fie fericiti. Ce strategie credeti ca am abordat? Pur si simplu m-am postat in fata unor gradinite (alese de pe internet) si am cerut pareri parintilor care isi luau copiii de la gradinita.
M-am felicitat ca mi-am luat o saptamana de concediu pentru a cauta o gradinita in sectorul 6, asteptand pe la portile gradinitelor parinti multumiti si ca aceasta saptamana nu a fost irosita.
Dupa acest experiment, am inscrisi in Kids Club Militari 3 copii. Doi la gradinita si unul la scoala Kids Club.
Daca e sa ma intrebati pe mine de o gradinita in sectorul 6, ma puteti astepta in fata Kids Club Militari in fiecare zi lucratoare in care imi iau copiii de aici.

Miruna Nicolae, mama lui Andrei, David si a Catalinei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment