[highlight background=”#D01855″ color=””]Școala Kids Club[/highlight]

Timp de 12 ani am crescut si ne-am dezvoltat alaturi de generatiile gradinitei Kids Club, am descoperit impreuna jocul si farmecul copilariei si am contribuit la formarea personalitatii multor scolari sau studenti de astazi.

Bucuria si multumirea parintilor ai caror copii au trecut pragul gradinitelor noastre, au stat la baza dorintei de a deschide portile Scolii Kids Club autorizata prin ordin de ministru abrobat de MEN.

Am invatat de-a lungul timpului sa punem accent pe faptul ca fiecare copil este unic si minunat, iar a educa un copil este o bucurie si o provocare pentru fiecare dintre noi – cadre didactice si parinti.

Aici, la Scoala Kids Club, copiii dumneavoastra vor gasi un mediu securizant, bine organizat ( din punct de vedere igienico-sanitar si alimentar ), in care actul instructiv – educativ va contribui la formarea viitorilor leaderi ai societatii, capabili sa se adapteze intr-o lume in continua schimbare.

La Scoala Kids Club fiecare copil :

  • Se simte in siguranta, respectat si valorizat
  • Studiaza cel putin 10 ore de limba engleza pe saptamana
  • Participa la cluburi de lectura, matematica, sport si dezvoltare personala
  • Invata prin descoperire

“ Este usor sa inveti a merge. Important este incotro te indrepti. Stim ca nu toti copiii sunt la fel. Noi, impreuna cu familia ta, te calauzim spre reusita si implinire, caci tu ne reprezinti “

Echipa Scolii Kids Club

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment