Tabere

 

Dragi copii, vă invităm într-o tabără de explorare creativă, bună dispoziție și relaxare alături de echipa Kids Club si TrainyourMind.

Ție, drag copil, îți propunem o incursiune în mijlocul naturii, pe tărâmul zâmbetelor, curiozității și creativității, în care vei îmbrăca roba unui scenarist, vei mânui panelul unui talentat pictor pe care-ți vei așeza propria poveste a descoperirii de sine și a bucuriei de a fi. Vei fi regizorul unei povești în care te vei redecoperi mai spontan și mai creativ, capabil să gestionezi situații noi și neprevăzute.

Cum ne vom petrece timpul.

  • Vom cultiva și hrăni emoții pozitive. Pe scurt, în mijlocul naturii vom  învăța să sădim, să îngrijim și să creștem emoții precum: entuziasm, fascinație, bucurie, speranță, încredere, satisfacție.
  • Vom sprijini nevoile fireşti de cunoaştere, joc, comunicare şi dezvoltare ale copiilor. Astfel,echipa formată din psihologi va susține copiii sǎ se cunoascǎ, sǎ se descopere şi sǎ comunice despre ei, să construiască relații armonioase cu cei din jur.
  • În mijlocul naturii vom realiza o serie de activități provocative, jocuri de cunoaștere și explorare,  în cadrul carora copiii:
  • Vor învăța să manifeste iniţiativă în relaţiile interpersonale;
  • Vor dezvolta sentimente de înţelegere, afecţiune, acceptare şi cooperare;.
  • Vor învăța să recunoască avantajele si dezavantajele realizării unei anumite actiuni în vederea aprobarii sociale.
  • Iși vor cultiva sentimentul de siguranţă şi  încredere în sine.
  • Vor exersa abilitatea de a lua decizii
  • Îsi vor dezvolta flexibilitatea comportamentală, creativitatea și capacitatea de a identifica și a aplica un numar cȃt mai mare de soluții pentru diferitele situații problematice cu care se confruntă frecvent în viața lor de zi cu zi.

tabara-predeal-7---12-august

Din program…

Dimineața
– jocuri de energizare,  ne înviorăm corpul și ne echipăm cu energie;
– jucăm jocuri de cooperare, care ajută la relaxare, la ridicarea dispoziţiei şi la distracţie
– facem colaje creative de grup, cu ajutorul cărora ne cunoaștem mai bine și ne acceptăm unii pe alții;
– facem echipe și plecăm în „misiune” în natură;
– organizăm concursuri cu voie bună, susținere și cooperare;
– Jocuri de echipă, de responsabilizare, pentru dezvoltarea capacității de a avea încredere
– Jocuri de creativitate si de confectionare: ajută copii să îşi folosească imaginaţia şi memoria într-o manieră creativă; să perceapă greşelile şi micile nereuşite ca un mijloc de dezvoltare personală; să depăşească frica de a experimenta, explora şi descoperi noi lucruri şi situaţii;

După prânz
Ora liniștită – ora în care fie dormim, fie citim, fie vorbim și ne jucăm jocuri de dezvoltarea gândirii în șoaptă, respectându-ne astfel unii pe alții și nevoia de liniște și odihnă.

După-amiaza
– jocuri de grup dinamice, de dezvoltare personală și emoțională, exerciții și jocuri ce implica încredere, curaj, prietenie, comunicare, dinamism, responsabilitate, bunătate și multă voie bună;
– dezvoltare socială, dezvoltare cognitivă – rezolvarea de probleme și luarea deciziilor –

Atenţie!

In aceasta tabara incurajam folosirea creativitatii, curajului, autonomiei  si spiritului explorator in doze nelimitate, gandurile inedite, curiozitatea nestavilita si zambetele in exces!

Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment