Tabere

Ultima tabara din aceasta vara se va desfasura la Bran

la Pensiunea Katharina, intr-o locatie pe care o cunoastem foarte bine si unde ne-am simtit minunat de fiecare data cand am fost acolo.


Scopul acestei tabere Kids Club la Bran este acela de a oferi copiilor posibilitatea de a se confruta cu diverse situatii mai grele sau mai usoare si de a-i ajuta sa le rezolve intr-un mod corect si eficient.
Distractia in tabara Kids Club la Bran va fi totusi cuvantul de baza al acestei tabere pentru ca le-am pregatit copiilor o multime de activitati atractive care sa-i distreze si sa le incite curiozitatea, dar si sa le testeze limitele, atat fizic cat si comportamental.
In tabara de la Bran se va face inot zilnic la piscina complexului turistic Wolf din Bran si tot zilnic, copiii vor merge la calarie, in incinta complexului de echitatie de la Panicel din Rasnov.
Majoritatea activitatilor taberei Kids Club la Bran se vor desfasura in limba engleza cu profesoara lor preferata Nicoleta Dumitru;

  • tehnicile de orientare, de supravietuire si de auto-aparare ( Qwan Ki Do ) le vor face cu Huan Su Marius Rusu – CN 2 Dng;
  • doamna doctor Maria Eremia se va ocupa de sanatatea copiilor si le va prezenta cateva tehnici de prim ajutor;
  • domnul Relu le va satisface cu siguranta copiilor toate poftele culinare.

Pentru ca aceasta locatie permite un numar mai mare de locuri, se pot inscrie in tabara si copii de la alte scoli si gradinite.

Daca ti-a placut, distribuie [easy-share buttons=”facebook,twitter,google,pinterest,mail” counters=1 hide_names=”yes” counter_pos=”inside” native=”no”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment