Pentru grupele baby, mică, mijlocie, mare (1,6 – 6 ani):

Program normal, orele 08:00 – 13:00

  • preț 1750 LEI/ lună, din care 286 Lei reprezintă masa

(programul cuprinde: mic dejun, gustare, masa de pranz, activități instructiv educative conform programei,  4 ședințe de limba engleză / săptămână și o ședință de dans / săptămână)

Program prelungit, orele 08:00 - 17:00

  • preț 2000 LEI/ lună, din care 308 Lei reprezintă masa

(programul cuprinde: mic dejun, gustare, masa de pranz, gustarea de dupa amiază, activități instructiv educative conform programei, 4 ședințe de limba engleză / săptămână și 1 ședință de arta mișcării / săptămână)

Taxă unică de înscriere 100 Eur

PROGRAME OPȚIONALE (prețuri / abonament)

– Dans Sportiv, Balet, Arte Marțiale 120 ron / lună (4 ședințe)
– Program psihoeducațional de dezvoltare personală 160 ron / lună (4 ședințe)

Toate costurile generate pe parcursul anului școlar, privind materiale didactice, achiziționări de mobilier, reparații sau zugrăveli, sunt suportate de grădiniță.

Părintii vor fi informați la sfârșitul fiecărei săptămâni cu privire la achizițiile și progresul copilului prin mapele cu lucrările săptămânale, sau prin scrisori informative. Mapele cu lucrările copiilor, trebuie înapoiate în săptămâna imediat următoare educatoarei, acestea constituind portofoliul educațional al copilului, necesar pentru evaluarea finală de la sfârșitul anului școlar.

Taberele școlare, excursiile, serbările sau alte activități pe care le organizează grădinița și la care părintele dorește să înscrie copilul, necesită costuri suplimentare și vor fi comunicate la momentul organizării acestora.