KIDS CLUB si MONICA ALEXIA

           Daca as putea sa intru in mintea copilului meu cred ca ar fi cea mai buna caracterizare, dar cum asta nu se poate, o sa incerc o rezumare a gradului de satisfactie avut la alegerea acestei institutii de educatie.

           Monica este de doi ani la aceasta gradinita si spun cu mana pe inima ca evolutia ei este uimitoare. Colectivul in care este integrata si aici ma refer strict la colegii de grupa,  format din copii proveniti din diferite sfere sociale, este unul omogen, lucru care nu ar fi fost posibil daca nu exista o buna organizare si implicare din partea educatoarelor.

           Recunosc ca sotia mea este cea care se duce mai des la activitatile organizate de gradinita si are o viziune mai ampla asupra fenomenului, dar este suficient sa te duci o singura data sa iei copilul la terminarea progamului si iti poti face o idee despre atmosfera.

           Fiecare copil pleaca bucuros acasa, este condus cu dragoste de fiecare educatoare catre holul de intrare unde acestia sunt asteptati de parinti si nu poti sa nu remarci ca exista o legatura stransa in ecuatia COPIL-EDUCATOR-PARINTE, de parca fiecare prichindel ar avea exact educatorul care i se potriveste. Este extraordinar.

           O alta situatie pe care am constatat-o la Monica este aceea ca i se face dor de gradinita. Au fost cateva ocazii cand din motive medicale a trebuit sa stea acasa cateva zile si vedeam cum din a doua sau a treia zi cerea sa fie dusa la gradinita, lucru care nu cred ca ar fi fost posibil daca atmosfera din cadru institutiei nu ar fi fost una buna.

           In privinta doamnei Violeta Staiculescu, educatoarea de la grupa Monicai, cuvintele sunt de prisos. Este un om deschis, cu suflet mare, o prezenta calda si zambitoare de fiecare data, o mamica iubitoare pentru fiecare dintre ei. Noi, parinti si copil deopotriva ii multumim din suflet pentru implicare  si daruire.

BRAVO VIO, BRAVO KIDS CLUB !!!

Postu Monica-Alexia Grupa IEPURASI]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment